Workshop: Vrije Wil mindfulness

Mindfulness, je kunt er niet meer omheen tegenwoordig. Overal zie, hoor en lees je er wel wat over. In deze workshop leer je samen met gelijkgestemden in één dag de basisbeginselen van mindfulness. Ik zeg basisbeginselen, want hoe meer je het zult toepassen in je leven des te meer profijt je ervan zult hebben. Het mooiste is dat je zelf gaat ervaren wat het je brengt, wanneer je het met regelmaat toepast. Zodat het met eenvoud en plezier een “way of life” wordt.

Je leert wat mindfulness nou eigenlijk inhoudt en wat het je oplevert in je dagelijks leven. Ik combineer een stukje theorie met oefeningen, die je direct kan toepassen in je dagelijks leven. Waardoor je dichter bij jezelf kan blijven in het hier en nu, minder last hebt van stress en dat (over)volle hoofd.

Gebruik je Vrije Wil

Gebruik je Vrije Wil

Voor wie?

  • Mensen met stress, angst en/of somberheidsklachten
  • Mensen met slapeloosheid
  • Mensen die veel piekeren en twijfelen
  • Mensen die moeilijk kunnen loslaten
  • Mensen die zichzelf (beter) willen leren kennen
  • Mensen met lichamelijke spanningen en/of prikkelbaarheid
  • Perfectionisten, binnenvetters en pleasers

Waarom?

Je leert dichter bij jezelf te blijven en in je kracht te gaan staan. Je bewustzijn neemt toe, zodat je opmerkt wat er in jou leeft. Waarna je bewust kan gaan kiezen wat je los wil laten, en waar je juist wel je aandacht aan wilt geven. Je leert jezelf bevrijden van stress en krijgt een positiever beeld van jezelf en je omgeving.

Waar en wanneer?

De workshop start om 10:00 en duurt tot 16:00 uur. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal de workshop in Apeldoorn of Zutphen gegeven worden. Kijk onder workshops in de agenda voor de geplande data. Bij opgave vanaf 2 personen, kan er ook op afspraak een workshop op gewenste datum gepland worden.

Extra

De workshop is inclusief koffie/thee en lunch. Voor thuis krijg je een naslagwerk mee met behandelde stof, oefeningen en tips.

Reacties gesloten.