MEE therapie

Waarom werk ik met MEE therapie?

MEE staat voor Multi Energetische Essentie. MEE therapie is in 2013 ontwikkeld door Samantha Kee van Centrum Puur. Ik ben door haar opgeleid en gecertificeerd als MEE-therapeut en volg jaarlijks bijscholing om aan de kwaliteitsnormen te blijven voldoen en gecertificeerd te blijven.

MEE onderscheidt zich door meerdere methodes en tools te combineren (multi) vanuit de kracht van de essentie. Jij en jouw vrije wil staan voorop en niet de methode.

~All things are possible, if only you believe~

~All things are possible, if only you believe~

Door me te verbinden met de essentie en de afstemming op jouw essentie, kan ik je vanuit al die verschillende methodes een sessie bieden die bij jou past. Ik zit niet vast aan wat ik uit een boekje heb geleerd, wat maakt dat ik jou echt als mens kan zien.

Verbinden met de essentie houdt in dat ik werk vanuit mijn hart, dit houdt de sessie puur, integer en authentiek. Het betekent ook dat ik mijn intuïtieve vermogen inzet als kracht en kwaliteit. Hierdoor komen we snel tot de kern, zodat er in relatief korte tijd een diepgaande heling kan plaatsvinden.

Het ondergaan van koorden verbreken bij een lieve collega.

Het ondergaan van koorden verbreken bij een lieve collega.

Daarnaast zit de kracht van MEE therapie in het feit dat ik zelf alle methodes ben ondergaan. Ik heb de werking mogen ervaren en ging ook zelf de weg naar eenheid, balans en bewustzijn (en ik blijf onderweg). Ik ging je voor en herken veel van de genoemde problematiek. Dit maakt dat ik niets vreemd of raar vind en zo kan er een veilige sfeer ontstaan. Het zorgt ervoor dat ik me kan inleven en zonder oordeel naar je mag kijken.

Ook kan een MEE sessie ingezet worden bij het ontwikkelen van je bewustzijn of wanneer je behoefte hebt aan (spirituele) groei of inzicht. Er hoeft dus geen sprake te zijn van een klacht of problematiek van allerhande. Laat je raken en inspireren door de ervaring.

Reacties gesloten.