Ervaringen

Lieve Marieke,
de ontmoeting met jou tijdens onze wandeling gisteren
heb ik ervaren als vertrouwd, puur & oprecht. 
Je liefdevolle manier van vragen stellen & mijn energie weer op orde brengen bracht mij,
me veilig voelend bij jou,
naar de kern waarvoor ik een afspraak met je maakte.
Dankjewel voor je Warmte en dat ik 
me ‘n stuk Lichter voel,
liefs, Angèla

Ik ben bij Marieke geweest voor een “1 op 1 opstelling”. Familie-opstellingen waren bekend terrein voor mij, maar hoe zou dat gaan als je dat helemaal alleen gaat doen??? Nieuwsgierig stapte ik bij haar de praktijkruimte binnen.
Whow wat een openbaring. Je begint met jouw eigen naam op een vel papier te zetten en dat leg je vervolgens op de vloer en dan ga je op dat papier staan. Eigenlijk kijk je dan vanaf een afstand naar jezelf en zo ontdek je heel veel. Vanaf dat moment werkt het eigenlijk hetzelfde als de mij zo bekende familieopstelling. Alle familieleden emoties en gevoelens leg je neer op de vloer en stapt erop. Patronen en familierelaties worden helder en inzichtelijk. Ik heb ongelofelijke stappen gezet om patronen van mijzelf duidelijk te krijgen en los te mogen laten.
Een aanrader, ongelofelijk bedankt Marieke

Lieve Marieke,

Aan het begin van de MEE-sessie die ik van jou ontving was ik eigenlijk aan het weglopen van mijn pijn. Ik haalde een hoop trucjes uit de kast om maar niet te hoeven voelen, maar jij liet je niet voor de gek houden en prikte er steeds doorheen. Dankzij jouw rust en het vertrouwen dat jij mij in mezelf gaf durfde ik op een gegeven moment diepliggende blokkades in mezelf aan te kijken en op te lossen. Hoewel ik me de eerste dagen na de behandeling wat gammel voelde merk ik dat ik nu veel meer rust ervaar. Stukje bij beetje kom ik weer in beweging en ik kan me beter concentreren op waar ik mee bezig ben. Dank je wel voor je doortastendheid, je puurheid en je liefdevolle begeleiding.

Mijn ervaring met Marieke is een hele mooie en warme!
Ik kwam bij haar met diverse klachten na onverwerkte emoties waardoor ik volledig geblokkeerd werd.
Feilloos wist Marieke zich op mij af te stemmen en bij de kern van mijn probleem te komen. Marieke heeft diverse behandelmethodes waarvan ze, door liefdevol op af te stemmen al snel weet welke behandeling het beste is.
Al na de eerste behandeling voelde ik direct resultaat. Gewèldig hoe dit werkt!
Zij is een geweldige persoonlijkheid waar je je ook direct bij op je gemak voelt!
Cynthia

“Ik ben maar 1 keer bij je geweest. Maar ik wil je nog even bedanken voor de extra tijd die je voor me nam na de behandeling, om over reïncarnatie te praten. In mijn eigen kring kan ik het hier niet over hebben. En ons gesprek heeft me veel helderheid gegeven. Bedankt daarvoor. “

Reacties gesloten.