Dankbaar!

Artikel uit de nieuwsbrief van januari 2016:

Lieve allemaal,

we zitten alweer aan het eind van januari 2016 en daarmee op het moment van mijn eerste nieuwsbrief van dit jaar. Volgens m’n maillist een heleboel nieuwe lezers. Super leuk! Welkom en veel lees plezier!

De vorige keer schreef ik over mijn flow en dat ik daar lekker in zat en me hieraan overgaf. Nou dat doe ik nog steeds en hoe…

Ik vertelde dat schrijven weer een thema is geworden en kondigde een blog op mijn website aan. De blog is gelukt en in de flow schreef ik een E-book. Zo makkelijk kan het gaan in de flow.

Ook heb ik al mijn moed bij elkaar geraapt en stuurde een artikel in naar nieuwetijdskind.com. Hebben jullie het gezien? Voor degene die dit ontgaan is: ik mag dit artikel helaas nog niet op mijn website plaatsen maar de link is te vinden op mijn facebook-pagina. En het artikel kan je uiteraard vinden op nieuwetijdskind.com genaamd: Mea culpa! Ben jij een schulddrager?

Het artikel heb ik geschreven in een staat van intense dankbaarheid. Een dankbaarheid zo intens dat ik er wat van begon te vliegen. Ik zag niet echt mogelijkheden het hele universum persoonlijk te bedanken en alle mensen ooit op mijn pad. Dus om het toch wat te kanaliseren schreef ik het artikel.

Met bonkend hart stuurde ik het in, omdat één van mijn missies is dat ik wil laten zien dat er altijd hoop is. Wanneer het allemaal wat duister is dan zie je dit niet. En als niemand je dan verteld of laat zien dat er mogelijkheden zijn dan kan je de hoop weleens verliezen. Dus met de intentie mensen hoop te geven liet ik het artikel plaatsen. En met de intentie te laten weten dat je niet alleen staat in dergelijke stukken. Herkenning en erkenning kunnen al zoveel betekenen.

Maar WOW! Wat heeft dit een mooie stroom in beweging gebracht zeg. Zoveel beweging en reacties waar ik eigenlijk niet op berekend was. Op het moment dat ik dit typ daalt het dan ook echt in en ontroert het me (weer). Wat ben ik blij dat ik me kwetsbaar op heb durven stellen. En wat ben ik blij met alle lieve reacties die ik gehad heb en mooie gesprekken die ik gevoerd heb n.a.v. het artikel.

Dankjewel allemaal lieve mensen! Jullie hebben me geraakt daar waar ik ben en wil zijn, in mijn hart. Dank!

Woorden schieten verder tekort dus ik laat het hierbij. Het inspireert me zeker om vaker artikelen in te gaan sturen. En in de flow van deze periode heb ik nog véél meer inspiratie om in blogs kwijt te kunnen. Helaas kan ik nog steeds niet alles tegelijk, maar gelukkig kan ik dit accepteren ;-).

Voor alles een tijd. Voor nu zou ik je willen vragen, waar ben jij dankbaar voor? Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: leg je focus op dankbaarheid en voel en ervaar wat deze energie je brengt.

Enjoy!

Liefs,

Marieke.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.