Kosten sessie?

De praktijk en ikzelf zijn in beweging zo gaat mijn aandacht o.a. naar ontwikkeling, mijn processen, creatie, grote veranderingen en bovenal het moederschap. Om mijn focus niet verder te versnipperen kunnen er op het moment geen afspraken meer gemaakt worden. In 2019 wordt dit weer anders maar wanneer precies blijft nog even een verrassing…..

Ik schrijf zo nu en dan nog weleens wat en probeer ik nog wat inspiratie de wereld in te sturen, ik trek nog weleens een kaartje en post dit op facebook. Wat dat betreft kan je me dus blijven volgen op mijn facebook-pagina. Misschien ben je nieuwsbrief-abonnee of wil je dit worden,ook dan zal je op de hoogte blijven over de ontwikkelingen. En is niet te missen wanneer het maken van afspraken weer mogelijk is.

Mijn mailbox lees ik gewoon en ook mijn telefoonnummer is gewoon actief dus als er vragen zijn dan ben ik daarvoor gewoon beschikbaar en bereikbaar.

Tot snel, met alle ontwikkelingen van dien, ik heb er zin in!

 

 

Overige informatie:

  • Je investering dient na de sessie contant voldaan te worden.
  • Als je een afspraak maakt voor een behandeling bij Praktijk de Vrije Wil is dat tevens een bevestiging dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden
  • Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, ins en outs, volg me dan op facebook en schrijf je in voor de nieuwsbrief. 

 

 

Reacties gesloten.