Kosten sessie?

De praktijk en ikzelf zijn in beweging en zoals in januari aangekondigd op facebook heb ik me voor nu uitgeschreven bij de KvK. Dit geeft me wat ruimte om te voelen waar ik nu echt heen wil. Desalniettemin wil ik me voor nu nog wel dienstbaar blijven opstellen in mijn praktijk. Misschien zelfs meer al ooit tevoren….

Voor nu houdt dit in dat ik de sessies bij mij in de praktijk tegen een vrije gift ga aanbieden. Dit voelt voor mij en de praktijk momenteel het beste. En op deze manier hoop ik ook toegankelijker te zijn voor iedereen die wel vanuit Vrije Wil naar zichzelf wil kijken n.a.v. welke onbalans dan ook. Maar voor wie alternatieve therapieën/sessies gewoon niet toereikend is omdat het niet vergoed wordt.

De workshops staan voor nu allemaal ‘on hold’, maar onderstaande individuele sessie blijven keuzemogelijkheden.

Individuele sessies:                                                                       

Praktijk aan huis.

Praktijk aan huis.

MEE therapie: je investering bedraagt wat jij vanuit vrije wil wilt geven.

MEE wandeling: je investering bedraagt wat jij vanuit vrije wil wilt geven.

Familieopstelling: je investering bedraagt wat jij vanuit vrije wilt geven.

Twijfel je en weet je niet zeker of een MEE sessie wat voor je is? Of heb je andere vragen. Laat dan je naam en telefoonnummer achter via het contactformulier. En ik bel je op voor een telefonische kennismaking, dan voel ik even met je mee. Je mag me natuurlijk ook je vragen mailen.

 

 

Overige informatie:

  • Je investering dient na de sessie contant voldaan te worden.
  • Als je een afspraak maakt voor een behandeling bij Praktijk de Vrije Wil is dat tevens een bevestiging dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden
  • Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, ins en outs, volg me dan op facebook en schrijf je in voor de nieuwsbrief. 

 

 

Reacties gesloten.