MEE wandeling

Een therapeutische boswandeling van ca 1,5 uur, waarbij ik met je MEE wandel. Ik luister naar je verhaal. En stem me op je af, zodat ik hoor en voel wat er bij je speelt. Ik geef je coachende tips en adviezen. Waar nodig, en waar mogelijk zet ik de MEE tools in om jouw balans te herstellen.

Voor wie?

 • Heb je klachten op mentaal, emotioneel en fysiek gebied?
 • Ben je snel onrustig, afgeleid en/of overprikkelt?
 • Wil je meer eenheid, balans en bewustzijn ervaren?
 • Houd je van wandelen en natuur, maar wandel je liever niet alleen?
 • Kan je een luisterend oor gebruiken? Iemand die met je mee kijkt en voelt bij datgene waar jij tegenaan loopt in het leven?
 • Wil je je meer verbinden met jezelf en/of alles om je heen?
 • Wil je wel geholpen worden maar is een therapeutische ruimte/praktijkkamer op de één of andere manier een drempel voor je?

  Samen richting het licht

  Samen richting het licht

 • Heb je een kleine beurs?

Dan is de MEE wandeling heel geschikt voor je!

Waarom?

Naast bovenstaande redenen is een boswandeling extra helend door de kracht van de natuur. De natuur heeft de kracht om je te aarden, weer in evenwicht te brengen en je te verbinden met wie je ten diepste bent. De natuur brengt schoonheid, stilte, rust, ritme, eenheid, levensenergie en de stroom van alle universele energieën.

En dan nog het grote voordeel van wandelen is bewegen. Bewegen is goed voor het lichaam het is goed voor hart- en longfunctie, spieren, botten en verlaagt de bloeddruk.  De combinatie van bewegen en buiten zijn, maakt ook nog eens dat je de juiste stoffen aanmaakt om lekkerder in je vel te zitten en beter te slapen. 

Waar & wanneer?

Een MEE wandeling kan op afspraak gemaakt worden. De MEE wandeling heeft als vertrekpunt, de parkeerplaats bij Het Leesten, Hoenderloseweg 191
7339 GG Ugchelen.

Extra

De MEE wandeling bied ik aan tegen een gereduceerd tarief t.o.v. een MEE therapie sessie in de praktijk. Dit doe ik omdat ik begeleiding en hulp graag voor iedereen toegankelijk maak. En zelf heel graag in de natuur kom ;-).

Reacties gesloten.