Sirius energie

Wil jij de Sirius energie GRATIS ontvangen?

Dan kan dat. Met enige regelmaat zal ik een groep mensen, 20 dagen lang de Sirius energie toesturen. Meld je aan via het contactformulier of gebruik mijn contactgegevens. Stuur met je aanmelding je voor- en achternaam mee of stuur een foto. Je kunt ook je (huis)dier opgeven d.m.v. een foto. De behandeling op afstand is altijd gratis. Onder workshops & meer vind je wanneer er weer 20 dagen van start gaan. Nadat jij je hebt aangemeld laat ik je weten dat ik je meeneem en wanneer ik van start ga.

Over de Sirius Energie Methode:

Kort gezegd, bestaat de Sirius Energie Methode/SEM sinds 2012 en wordt verspreid door Direct Centre. Sirius Energie is een positieve energie die alleen gratis doorgegeven mag worden. En kan bijdragen aan het mentaal en fysiek welbevinden van mensen en dieren. De energie heeft een helende werking. Sirius energie heeft een zeer hoge trilling en werkt positief. Zover bekend heeft het geen bijwerkingen. Wel kunnen bepaalde klachten in het begin sterker gevoeld worden, dit is een goede reactie van het lichaam op de energie.

De methode kent vele mogelijkheden in het toepassen. Zo is het niet alleen mogelijk om de Sirius Energie 20 dagen gewoon te ontvangen en zijn werk te laten doen. Maar kan de Sirius energie ook ingezet worden met een bepaalde intentie, bijvoorbeeld: het helen van een specifieke klacht of het opschonen van je blauwdruk.

Heb je interesse in de Sirius energie met een bepaalde intentie, neem dan even persoonlijk contact met me op.
* De energie vervangt nooit een eventueel nodige diagnose of behandeling door arts of medisch specialist. Het is aanvullend.

 

Mijn persoonlijke ervaring met de Sirius Energie Methode:

Sirius energie, ik had er nog nooit van gehoord. Maar een aantal maanden terug kwam ik ermee in aanraking. Ik zag een oproep op facebook van iemand waar ik veel vertrouwen in heb, die aanbood om 20 dagen gratis Sirius energie te ontvangen. Het enige wat ik hoefde te doen was me aanmelden via de mail, en dat was het.

Mijn onderbuik gevoel zei direct: “Jaaaaah, ga ik doen.” Maar mijn hoofd kwam er tussen en begon te brabbelen:” waarom zou je? Je doet al zoveel, dadelijk haalt het alles overhoop…. Je kunt het zelf wel, niet doen! Etc.” In een moment van stilte voelde ik: “maar wacht eens even Mar. Je wilt toch leren ontvangen? Ontvang dan ook!” Dus op het laatste moment heb ik me alsnog aangemeld voor het ontvangen van de Sirius energie.

Het is niet in woorden te vertellen wat het voor me gedaan heeft. In die 20 dagen ging ik als een speer, ik had een soort van redbull geeft je vleugels gevoel. Ik zat in een positieve flow, ik had energie, ik koos voor mezelf, ik gaf mijn grenzen aan en ik manifesteerde mijn website en een facebook-pagina voor de praktijk. Wauw!

Daar wilde ik wel meer van weten, sterker nog ik wilde zelf met deze energie werken. En zo geschiede. Ik heb de Sirius Energie overdracht mogen ontvangen, waardoor ik nu zelf de Sirius Energie Methode kan toepassen.

Dat laatste is overigens ook voor iedereen mogelijk. Dus wil je er zelf mee aan de slag, dan kan ik je doorverwijzen naar iemand die je dit snel en eenvoudig aanleert. 

Reacties gesloten.