Go with the flow!

Artikel uit mijn derde nieuwsbrief, december 2015:

Lieve allemaal,

mijn derde en laatste nieuwsbrief van 2015 alweer. Er is weer een maand voorbij. In de vorige nieuwsbrief schreef ik in het artikel: crisis of ontwikkeling? over de hoeveelheid aan gebeurtenissen. En wederom was het een maand van vele gebeurtenissen en het lijkt alsof ik een jaar in 1 maand heb gestopt.

Wat heb ik veel mogen beleven zeg. Als of het allemaal nog even gebeuren moest in 2015. Mooie en minder mooie ervaringen, maar allemaal brachten ze me iets. Goede gesprekken, verhelderende gesprekken, loslaten van lasten en patronen, Sinterklaas, ontmoetingen, synchroniciteit in veelvoud, mooie behandelingen gegeven en ontvangen…. Teveel om op te noemen en van alles heb ik genoten want ik zit in de flow.

Wanneer ik in de flow zit, dan geniet ik. Deze 2 gaan hand in hand voor mij. Heerlijk! De flow staat voor mij dan ook voor genieten van het leven. Wanneer ik in de flow zit kan ik me overgeven aan de stroom van het leven en ben ik in vertrouwen. In de flow doe ik wat ik mag en wil doen om het leven wat ik vanuit mijn hart wil leiden te manifesteren. In de flow zit ik in mijn hart. In de flow leef ik vanuit mijn hart, in de flow manifesteer ik dus al, als vanzelf. In de flow voel ik vreugde, in de flow heb ik plezier en in de flow stroomt de creativiteit volop.

Er gebeuren nog steeds minder leuke dingen wanneer ik in de flow zit. Maar ik ervaar ze als eenheid van wat is en mag zijn. En dus bied ik geen weerstand en stroomt de flow lekker door, is alles goed en bestaat er geen drama. Ik heb de flow al eerder ervaren in mijn leven. Soms vanuit angst ook proberen vast te grijpen (tevergeefs) maar deze flow, de flow van eind 2015 voelt meer verankerd als ooit. Ik voel me dan ook meer mezelf en verbonden met mijn eigen natuur als ooit tevoren. Ik volg mijn hart, mijn innerlijke leiding en durf dit ook toe te staan. En daar komen mooie dingen uit voort, al zeg ik het zelf.

Het aanbod van de praktijk heb ik in deze flow uit weten te breiden. En om de voortdurende stroom van creativiteit te kanaliseren en te verankeren komt er binnenkort een blog op de website. Schrijven is de laatste maanden sowieso een thema geworden dus wie weet verschijnt er nog meer naast de blog….. Daarnaast heb ik de draad van mijn droom weer opgepakt. Momenteel ben ik met mensen in gesprek, in de hoop een mooi team samen te stellen om samen de droom uit te laten komen. Wanneer dit team staat, hoop ik heel snel over de droom te kunnen schrijven hier J.

Voor nu Go with the flow en dan gaan we zien wat 2016 brengt!

In de flow ga ik mee, dus ik rond nu dan ook af Ik hoop dat je geniet van de rest van de nieuwsbrief. En neem vooral de 10 stappen om van jezelf te houden mee het nieuwe jaar in.

Allemaal hele fijne feestdagen

                   &

Een nieuw jaar in eenheid, balans en liefdevol bewustzijn gewenst!

Liefs,

Marieke

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.