MEE therapie

Een MEE sessie duurt anderhalf tot 2 uur en ziet er in grove lijnen als volgt uit:

koffie

Na een warm welkom met koffie of thee, mag je in een vertrouwde en veilige sfeer vertellen tegen welke onbalans je aanloopt. Ik luister naar je, en stem me intuïtief op je af, zodat ik ook in een diepere laag mee kan voelen wat er speelt. Hierna kijken we naar wat je wel wilt op jouw weg en in jouw leven.

Vervolgens maken we de weg vrij; we leggen een basis om weer in balans te komen. Ik voel, kijk en/of meet of je letterlijk wel goed in je vel zit. Misschien ben je niet goed geaard en/of draag je de lasten van een ander met je mee. Dit herstel ik eerst en ik geef je tips, zodat je dit in je dagelijkse leven ook voor jezelf kunt doen.

Hierna wordt het nog meer een sessie op maat, wat betekent dat het iedere keer en voor iedereen anders zal zijn. Ik zet de tools in, die op dat moment het beste bij je passen en nodig zijn. Soms zijn we actief in gesprek, soms lig je in stilte op de behandeltafel en weer een ander moment combineren we die twee. De tools kunnen bestaan uit lichaamswerk, energetisch werk, coaching en counseling.

Balans!

Balans!

Nadat we aan het werk geweest zijn, voer ik, wanneer daar behoefte aan is, een allergiemeting bij je uit. Dit kan je vertellen welke producten je beter kan mijden op jouw weg naar balans. Voeding is een (groot) onderdeel van ons dagelijks leven en bovenal een basisbehoefte, dus belangrijk om mee te nemen in je bewustzijnsproces.

 Ik vind het belangrijk dat je met een goed gevoel de deur uit gaat, dus ter afsluiting praten we nog even over je ervaring en over hoe je je voelt. Waar nodig schrijven we de opgedane inzichten op en kan je thuis met wat tips of oefeningen aan de slag. Ook kunnen we kijken of er behoefte is aan een vervolgafspraak. Je bent niet van mij afhankelijk op jouw weg! Dus ik hanteer het principe: begeleiding zo kort als mogelijk en zo lang als nodig.

De kracht vaan eenvoud! Het kan zo simpel zijn...

De kracht van eenvoud! Het kan zo simpel zijn…

Reacties gesloten.